El castellbisbalenc Jordi Grau obté l’ascens a la Lliga EBA amb el club Sant Antoni d’Eivissa.

Publicitat

El castellbisbalenc Jordi Grau jugarà a la Lliga EBA la pròxima temporada després de liderar el seu grup amb el Club de Bàsquet Sant Antoni d’Eivissa, qui ha obtingut l’ascens segons ha comunicat la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Grau, format al Club Bàsquet Castellbisbal, començant de ben petit a la categoria mini i fins completar la seva etapa a júnior. “Guardo molt bon record on vaig poder fer molts amics i on sempre que torno per entrenar em sento com a casa, acollit i molt ben rebut. Des de la Mari i l’Aelxis fins al Xavi Trench, passant per en Xavi Rego i molts jugadors dels actuals equip sènior”, explica, fent esment a entrenadors com l’Albert Camprubí, en Jordi Ballús, en Ramiro, l’Alberto Campos o en Carlos López.

Publicitat

També va jugar al Sant Quirze, al Regina Carmeli de Rubí, al Corbera i finalment va tornar al Castellbisbal per exercir d’entrenador. “Per situacions de la vida he acabat a Eivissa jugant al Sant Antoni”.

Aquesta temporada ha sumat 9 victòries i una derrota, amb una mitjana de 12 punts anotats per partit, destacant la seva actuació contra l’Opentach Bàsquet Pla de Mallorca, en aquell moment líder i contra el que va anotar 27 punts contribuint a assolir la victòria en el torneig.

Les federacions de bàsquet d’Aragó, Catalunya i les Illes Balears, seguint les recomanacions del Consell Superior d’Esports, han donat per finalitzades totes les competicions sense proclamació d’equips campions des del 14 de març de 2020, arran del decret d’alarma davant la crisi del coronavirus que va interrompre totes les competicions. Tot i que no hi haurà campions, s’han cnceidt ascensos com el del Club de Bàsquet Sant Antoni d’Eivissa, amb el que l’any vinent, la Conferència C de la Lliga EBA tindrà 8 equips més que aquest any, arribant a un total de 36.