El casalet d’hivern es suspèn per falta de nens

El casalet d’hivern, on des de fa diversos anys s’acollia a nens i nenes de Castellbisbal durant les vacances de Nadal mentre els seus pares seguien treballant, s’ha suspès per falta de nens.

Publicitat

En l’edició d’enguany, que havia de començar avui mateix, només s’havien inscrit quatre infants per la segona setmana, la del 31 de desembre al 4 de gener, i davant la perspectiva de fer el casalet sense el mínim de nens, l’organització ha decidit suspendre’l.

Al llarg del matí, l’organització, que es feia a través de l’Esplai Gatzara, ha avisat a les famílies dels quatre nens i s’ha quedat que el primer dia d’esplai després de vacances es tornarien els 60 euros que havien pagat de matrícula.

Publicitat

Els organitzadors del casalet han senyalat que el d’hivern sempre és el menys concorregut de l’any i en edicions anteriors, l’afluència no acostumava a superar la dotzena d’infants. Tot i això, també han reconegut que enguany la difusió s’ha fet més tard del que es feia habitualment i consideren aquest factor com un dels causants de la baixa afluència.

Tot i la suspensió de l’edició d’enguany, els organitzadors asseguren que mantindran les dues edicions del casalet, tant la de setembre com la d’hivern, per l’any vinent.

Publicat el 27 de desembre de 2012 a les 13:10 per Vicenç Moliné