El Casal demanarà a l’Ajuntament que es faci responsable dels actes que s’hi organitzin durant la FM d’hivern

El Casal Cultural i RecreatiuL’assemblea de socis del Casal ha decidit demanar a l’Ajuntament que es faci responsable dels actes que organitzin les diferents regidories al Casal. El motiu és que l’edifici no compleix les darreres normes en quant a seguretat i després de l’accident del Madrid Arena, la junta directiva del Casal vol evitar problemes.

Publicitat

La reunió dels socis, que s’ha celebrat aquest matí, ha valorat les reformes necessàries per adaptar l’edifici a la normativa de seguretat i mediambiental, entre les que hi ha la instal·lació de càmeres de seguretat, un sistema per comptabilitzar l’aforament, portes tallafocs i una nova sortida d’emergències a la sala principal així com un lavabo per minusvàlids entre d’altres. En total, les obres costarien un 90.000 euros segons explica el president de l’entitat, en Pere Campanyà.

El Casal ha decidit que contactarà amb els bancs per buscar finançament per les obres però en Pere Campanyà també avança que demanarà col·laboració a l’Ajuntament ja que aquest és un dels que més ús fa de l’edifici.

Publicitat

Tot i no complir amb totes les normatives, en Pere Campanyà insisteix en que els actes de Festa Major no s’haurien de veure afectats. “No volem que s’anul·li cap acte però tampoc volem problemes”. Per aquest motiu, l’entitat demanarà a l’Ajuntament que es faci responsable dels actes que hi organitzi, com el concert de l’Escola de Música del divendres 18, el ball amb l’orquestra Montecarlo del dissabte i la posterior sessió de DJ, la Nit Jove del diumenge 20 i el concert amb l’orquestra mitjanit del dilluns dia 21.

Pere Campanyà senyala que, fins ara, “anàvem fent” però des de la tragèdia del Madrid Arena, on van morir cinc persones, “tot és més complicat”.

Publicat el 13 de gener de 2013 a les 20:29 per Vicenç Moliné