El Casal de Joves l’Envelat escalfa motors per a la Trobada de Casals de Joves 2016

mural_feminista_envelatLa Trobada de Joves de tots els Casals de Catalunya inscrits a la Federació Casals de Joves de Catalunya portarà a Castellbisbal xerrades i tallers així com festa, ja que coincidirà amb la Nit de Foc.

Publicitat

La Trobada, que se celebra cada tres anys i durarà quatre dies, del 29 d’octubre al 1 de novembre, estarà apadrinada pel Casal de Joves local, l’Envelat, un dels més novells dins de la Federació. Tot i això, les casaleres s’han dedicat durant pràcticament un any a construir el que serà la demostració de la força casalera que hi ha a Catalunya.

L’agenda de la Trobada corre molt atapeïda: a través de xerrades – com “Les no-monogàmies ètiques”, “Altres masculinitats” o “El moviment revolucionari Kurd” – es pretén conscienciar i visibilitzar l’altra cara de la moneda. També hi haurà, però, altres tallers – com el Tast de vins, teles acrobàtiques o Bollywood –  així com festa amb correfoc i concerts a la nit. Totes les xerrades i activitats estan obertes a thothom.

Publicitat

Segons expliquen des de l’entitat, “l’essència de les Trobades de Casals de Joves no és sinó organitzar un espai d’intercanvi d’experiències, coneixements i idees entre els diferents Casals, a més d’animar a totes les joves curioses a participar activament, per tal de fer el moviment cada cop més gran”.

Publicat el 20 d’octubre de 2016 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné