El Casal celebra la 35a Festa del Soci, que homenatja la Cuca

p1040347El Casal Cultural i Recreatiu va celebrar aquest dissabte 14 de novembre la 35a edició de la Festa del Soci, amb la participació d’unes 400 persones segons van indicar des de l’organització.

Publicitat

La festa, on són convidats els socis de l’entitat que, al seu torn poden convidar amics i familiars, fou amenitzada per l’Orquestra “Selvatana”, que oferí primer un concert i després música per al ball, amb el primer d’aquests sempre reservat en exclusiva per als socis.

Com en nombrosos actes celebrats aquest cap de setmana, a l’inici del concert es va guardar 1 minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats esdevinguts la nit anterior a París.

Publicitat

Entre el concert i el ball el president, Pelai Joly, com és costum, s’adreçà al públic present per agrair l’assistència, fer memòria dels socis difunts des de l’anterior edició de la Festa del Soci i anunciar l’entitat que rebria el premi en reconeixement a la feina feta en favor de la cultura de Castellbisbal.

Enguany l’entitat guardonada ha estat la “Cuca de Castellbisbal“, primera bèstia de foc present en totes les festes majors de la vila.

Va recollir el guardó en Fèlix Furés en nom de tots els membres actuals i passats de la Cuca de Castellbisbal, el qual pronuncià unes paraules d’agraïment. Finalment els membres actuals de la junta es van unir a l’orquestra per fer un brindis amb tots els assistents.

p1040382

 

Publicat el 18 de novembre de 2015 a les 9:00 per Vicenç Moliné amb fotografies del Casal

Author: Vicenç Moliné