El Casal busca un nou president per rellevar Pelai Joly

8-ofrena-floral (3)
Pelai Joly, en primer pla, portant l’ofrena floral de l’entitat l11 de setembre

El president del Casal Cultural i Recreatiu, Pelai Joly, acabarà el seu mandat en les properes setmanes juntament amb tres membres de la Junta més i l’entitat busca a contrarrellotge socis disposats a substituir-los després de l’assamblea del proper 17 de gener.

Publicitat

La renúnica de l’actual president, avançada per aquest mateix a l’assamblea general d’ara fa un any, anirà acompanyada de la marxa de tres membres més de la Junta, Jaume Olivella, Carme Pi i Lluís Torres, als que ja tocava plegar el gener de 2014, quan va entrar en Pelai Joly, però que van continuar dos anys més per donar-li suport.

En una carta enviada a tots els socis de l’entitat, Joly anima als membres de l’entitat a implicar-se en la gestió d’aquesta entrant a formar part de la Junta, reconeixent que aquesta “quedarà molt faltada d’efectius per continuar un projecte que unes personesil·lusionades, valentes i sense gaires mitjansvan engegar amb molt de coratge per millorar la vida social del poble”.

Publicitat

“Espero que el dia de l’assamblea tinguem la sorpresa de tenir tota la propera junta coberta amb escreix”, conclou l’actual president, que reconeix que els quatre membres de la junta que seguiran ja han iniciat els contactes per trobar socis que s’hi incorporin.

Preguntat pel seu mandat, Joly s’ha mostrat satisfet per la feina feta en una entitat sense gairebé recursos. Fóra de la gestió econòmica del Casal, durant els darrers dos anys l’entitat ha renovat la seva imatge i s’ha obert al món digital, creant un perfil de Facebook i una pàgina web.

Publicat el 12 de gener de 2016 a les 9:00 per Vicenç Moliné

 

 

Author: Vicenç Moliné