El CAP Joan Planas inaugura l’Escola de Salut

El CAP Dr Joan Planas va presentar el passat dijous 4 de novembre la nova Escola de Salut de Castellbisbal, un projecte en la col·laboració de l’Ajuntament que té per objectiu oferir formació a la ciutadania per tal de facilitar-los els recursos necessaris per ser més autònoms en matèria de salut.

Publicitat

L’escola consistirà en una sèrie de sessions de formació gratuïtes sobre diferents àmbits de la salut que pretenen arribar a la població del municipi per tal de proporcionar-los els recursos necessaris per ser autosuficients.

La primera sessió va coincidir amb la inauguració, presidida pel director del CAP Dr. Joan Planas, el Dr. Antoni Arévalo, la directora d’atenció primària del Consorci Sanitari de Terrassa, Montserrat Ureña, i la regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Gemma Margarit. Van presentar el projecte acompanyats de la podòloga del servei de podologia de l’Ajuntament, Anna Parra, així com de la infermera de família, Cristina López, les quals van impartir la primera sessió formativa sobre la diabetis i la cura dels peus.

Publicitat

Aquesta primera campanya estarà en marxa fins al mes de juny i comptarà amb diferents reunions que tindran lloc, amb inscripció prèvia, un cop al mes, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La segona sessió de l’Escola de Salut de Castellbisbal se centrarà en “El VIH i altres malalties de transmissió sexual” i tindrà lloc el dia 2 de desembre a les 18.00 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. La formació anirà a càrrec de l’Associació ActuaVallès i el departament de Salut de l’Ajuntament de Castellbisbal.