El CAP Joan Planas engega una campanya de vacunació massiva per prevenir la grip

El personal del CAP Joan Planas han encetat aquest matí la campanya de vacunació de la grip, que es realitzarà de forma excepcional a les sales parroquials de la Plaça de l’Església.

Publicitat

La campanya d’enguany és especialment important per que coincideix amb la pandèmia de Covid-19, pel que les autoritats confien que sigui massiva. Per aquest motiu i amb l’objectiu d’evitar que les persones que es vagin a vacunar entrin en contacte amb les que es van a fer proves PCR, des del CAP s’han organitzat diverses jornades especials de vacunació a les sales parroquials, un espai que l’Ajuntament té llogat a la parròquia i que s’ha cedit amb aquesta finalitat.

La primera jornada ha tingut una gran acollida, formant-se cues a l’entrada de l’espai. En aquest sentit, el personal del CAP ha comptat amb el suport de voluntaris de la Creu Roja, que han ajudat a organitzar la cua i l’entrada de les persones que es vacunaven mantenint les mesures de seguretat necessàries.

Publicitat

La jornada es repetirà aquesta tarda de 17:00 a 19:00 i demà al matí. La setmana vinent també està previst que es torni a repetir de dilluns a divendres de 19:30 a 12:00 i el dilluns 26 i el dijous 29, també a la tarda, igual que avui de 17:00 a 19:00.

Aquesta campanya especial de vacunació arriba en ple augment dels contagis, amb més 30 nous casos detectats a Castellbisbal la darrera setmana i l’índex de risc de rebrot disparat fins als 672 punts, més del doble del màxim assolit fins ara en altres rebrots. Des del consistori, la regidora de Salut, Gemma Margarit, apunta que Castellbisbal segueix la tendència general de tot Catalunya i que “no podem parlar de rebrots, sinó directament de segona onada”.