El CAP Joan Planas comença a vacunar a la població de Castellbisbal contra la Covid-19

La campanya de vacunació contra la Covid-19 arriba a la població general després que s’hagin inmunitzat els col·lectius de risc més prioritaris, com usuaris de residències de gent gran i personal sanitari de primera línea. Segons ha fet públic el CAP Joan Planas, avui mateix es començarà a convocar als veïns i veïnes de Castellbisbal per ser vacunats segons els criteris establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Publicitat

Així, es començarà a vacunar als majors de 80 anys i, a mesura que estiguin inmunitzats i en funció de la disponibilitat de vacunes, es seguirà amb els col·lectius d’entre 70 a 79 anys, els dede 60 a 69 anys i els malalts d’alt risc de menys de 60.

Aquestes llistes de pacients elaborades per CatSalut marcaran l’ordre en el que es contactarà als veïns i veïnes, als que s’injectarà la vacuna en horari de tarda a l’àrea pediàtrica del CAP, on s’ha habilitat un espai net i segur on atendre les persones citades.

Publicitat

En un comunicat de l’Ajuntament, el director del CAP, el Dr. Antoni Arévalo, demana que “no es truqui a l’ambulatori per demanar informació sobre la vacuna perquè serà directament el personal de l’ambulatori el que contactarà, una per una, amb totes les persones incloses als llistats del CatSalut”.