El Cap d’Estudis de Les Vinyes, ponent a la xerrada TEDxBarcelonaED

Un dels esquemes presentats per Mir i obra de Carlotta Cataldi
Un dels esquemes presentats per Mir i obra de Carlotta Cataldi

Boris Mir, Cap d’Estudis de l’Institut-Escola Les Vinyes, va ser un dels ponents de la conferència TEDxBarcelonaED, on s’exposaven i es debatien idees i propostes innovadores en el món de l’educació.

Publicitat

A la xerrada, que es pot veure en el vídeo de YouTube adjunt al final de la notícia, Mir va presentar el projecte de Les Vinyes i va explicar als vora 300 assistents com intenten cambiar el model educatiu per adaptar-lo a les necessitats dels alumnes d’avui.

Precisament les xerrades TED, nascudes als Estats Units el 1984, busquen presentar a través de ponents amb experiències pioneres les tendències de futur de sectors com la Tecnologia, l’Entreteniment i el Disseny (TED) malgrat que ens els darrers anys s’han ampliat a qualsevol sector.

Publicitat

A la conferència també hi va participar com a ponent Helena González, castellbisbalenca i membre del grup d’humoristes The Big Van Theory, dedicats a difondre la ciència a través de l’humor. González va presentar el seu projecte i va plantejar com l’humor es pot combinar amb l’educació i la ciència.

Publicat el 26 de gener de 2015 a les 16:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné