El bus que connecta amb Sant Andreu passant per l’estació incorpora una nova freqüència

Fotografia: Aleix Mateu

La línea de bus que connecta Castellbisbal amb Sant Andreu de la Barca passant per l’estació de Rodalies ha incorporat una nova freqüència de pas, que reforçarà l’horari de matins del servei.

Publicitat

Així, hi haurà un nou bus que sortirà a les 8.49 de Sant Andreu, coincidint amb l’inici del torn central de l’empresa CELSA, on treballen nombrosos veïns de Sant Andreu.

La creixent demanda per aquest servei de bus ha estat el motiu pel que s’ha ampliat el servei, que ja utilitzen uns 400 usuaris a la setmana, segons dades de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca citades per La Vanguardia. La xifra supera amb escreix les previsions inicials i apunta a que un total de 15.000 usuaris anuals faran ús de la línea.

Publicitat

Aquesta línea de bus, la L66, va entrar en funcionament ara fa exactament un any i esta finançada a parts iguals entre els Ajuntaments de Castellbisbal, Sant Andreu i la Generalitat, aportant cada un 22.000 euros. A principis d’any, però, es va saber que la Generalitat no assumiria la seva part corresponent a l’any 2017.

Publicat el 7 de setembre de 2018 a les 16:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné