El Ball de Cap d’Any i el Quinto, cancel·lats per l’increment de contagis de Covid-19

Si fa un dies les escoles decidien cancel·lar els concerts de Nadal previstos per aquesta setmana, aquesta setmana s’han anunciat més cancel·lacions degut a l’increment de contagis de Covid-19, que s’acosten al centenar només els darrers set dies.

Publicitat

Així, ahir el departament de Joventut va anunciar la cancel·lació del Ball de Cap d’Any de la matinada del 31 de desembre, que enguany s’havia de celebrar a l’exterior, al Parc de l’Ermita, malgrat les baixes temperatures. També s’ha cancel·lat el Quinto de Nadal organitzat per la Colla Gegantera, malgrat que n’havien adaptat el funcionament per prevenir contagis.

Així, del cicle d’activitats tradicionals de Nadal només es mantenen en peu el Tió del dia de Nadal de l’Esplai Gatzara, el Concert de Cap d’Any del 2 de gener a Els Costals i les activitats entorn l’arribada dels Reis d’Orient, que enguany recuperen la cavalcada en format curt, començant al costat del cementiri i seguint les avingudes Sant Vicenç i Pau Casals fins a l’escola Montserrat, al pati de la qual es realitzarà l’entrega de cartes.

Publicitat

En paral·lel, els dies 3 i 4 hi haurà un campament reial als jardins de Can Margarit i la tarda del 5 de gener la Haima de l’ambaixadora Namir s’instal·larà al porxo d’Els Costals.


  Share: