Dues entitats formaran part del jurat de la Rua de Carnaval

Si l’any passat es va establir un jurat professional per decidir la millor comparsa de la Rua de Carnaval, enguany les entitats també hi tindran alguna cosa a dir.

Publicitat
moreno-pintor

Així, al jurat professional, que es va repartir a parts iguals amb el vot popular la decisió de quina és la comparsa guanyadora, s’hi sumarà enguany un tercer jurat format per dues entitats, segons va avaçar la regidora de Cultura, Susanna Solé, durant el darrer Ple municipal i han confirmat fonts del seu departament.

Solé va explicar que la incorporació de les entitats va ser decisió de la comissió de treball sobre el Carnaval i que “en principi esta obert a totes les entitats que s’hi presentin”. Les entitats que hi participaran es donaran a conèixer aquest vespre a l’acte de Dijous Gras, han apuntat des de la Regidoria de Cultura.

Publicitat
Dental Gaudi

L’any passat, el jurat professional el van formar un actor i dues actrius professionals de l’Escola d’Interpretacio de Barcelona, que també es van encarregar de presentar el pregó del Rei Carnestoltes.

Publicat el 8 de febrer de 2018 a les 18:00 per Vicenç Moliné

 

 

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top