Dos anys al servei de la ciutadania

El 26 de maig es van complir dos anys des de les últimes eleccions municipals que van ser el tret de sortida al mandat 2019-2023 en el qual ens trobem immersos ; hem arribat doncs a la meitat de la legislatura.

Publicitat

Fa dos anys es constituïa el nou ajuntament resultat d’aquestes eleccions i Junts x Catalunya Castellbisbal obtenia representació municipal amb una regidora que a més, fruit d’un pacte de governabilitat amb Alternativa x Castellbisbal, assumia responsabilitats de govern.

La gent de Junts entenem que en política municipal cal prendre decisions per tal que l’administració pública sigui el coixí que faci possible que ningú quedi enrere. I s’ha de fer amb responsabilitat i aconseguint arribar a acords entre diferents. Sempre hem defensat i defensarem que la política ha de ser sinònim de solucions i no de problemes.

Publicitat

Creiem en un municipalisme que reivindica el món local com espai de canvi social, de transformació, i que va més enllà de la consideració de l’ajuntament com una mera administració de gestió ; que fuig de personalismes i desitja una realitat municipal on valors com la solidaritat, la cooperació i el feminisme tinguin un paper protagonista. En definitiva, un municipalisme compromès amb la defensa de les persones, del territori i del medi ambient. Amb això hem estat fins ara, i amb això continuem. I per continuar avançant ,tots som necessaris. 

Durant aquest temps ha estat evident i  clara  la voluntat de sumar inèrcies , per exemple, quan ha calgut unir esforços i propostes per tirar endavant els  plans de recuperació econòmica /social del poble conseqüència de la pandèmia i de la crisi de la Covid.19. I en aquest context cal reconèixer que l’oposició ha estat a l’alçada.

La mateixa oposició , a la que a dia d’avui  reclamem  per tal de continuar avançant  ,una col·laboració positiva i constructiva en tots aquells temes d’interès públic. Evidentment ha de portar a terme una feina de control del govern municipal, però els demanem confiar més en el govern i no fer us d’aquella frase tan coneguda de ‘No deixes que la realitat t’espatlli un bon titular’. 

La nostra voluntat ha estat i serà sempre la d’oferir als grups de l’oposició la millor fórmula per treballar pel poble, que no és altra que la  col·laboració  i desitgem de veritat poder retornar a treballar junts, amb una oposició fiscalitzadora, clar que si, però també constructiva i pensant que de vegades la solució que proposa el govern no és la que ells farien, però és una solució.Junts x Catalunya Castellbisbal, d’acord amb la responsabilitat assumida, està al servei de tots els conciutadans per tal de millorar el seu dia a dia, pensin el que pensin i votin el que votin. JUNTS ho fem i ho farem possible.