Dolors Conde presenta el projecte Som Castellbisbal

L’acte de presentació de l’agrupació municipal Som Castellbisbal,  encapçalada per la candidata a l’alcaldia Dolors Conde, es va celebrar el passat quatre de novembre a l’Espai Foier dels Costals.

Publicitat

L’esdeveniment, que va reunir gairebé cent trenta assistents, va començar amb quatre petites entrevistes a ciutadans de Castellbisbal que van expressar les seves il·lusions i sensacions envers el nou projecte.  

Tot seguit, la candidata a l’alcaldia va mostrar un vídeo de presentació i va parlar sobre el projecte de Som Castellbisbal de cara a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig del 2023.

Publicitat

Conde va explicar que vol “un poble on les persones s’ajudin i tothom sigui escoltat”.  També va deixar clar que  liderarà la formació  sense renunciar a les sigles PSC:  “s’ha de diferenciar entre la política i la política local. Soc socialista i no m’amago, però no podem permetre que unes sigles impedeixen a qui vol treballar pel poble la possibilitat de fer-ho”, ha explicat.

Dolors Conde fa gairebé vint anys que participa en la política del municipi, sempre lligada a l’agrupació local del PSC. L’any 2003, va exercir de portaveu soialista al ple municipal. En el següent mandat, va esdevenir la primera alcaldessa de Castellbisbal, formant coalició amb ERC i  Transparència per Castellbisbal, càrrec que va repetir durant els dos últims anys del mandat  següent, però en coalició amb Convergència i Unió.