Dolors Conde presenta a la seva candidatura a l’alcaldia per a les municipals de l’any vinent

Dolors Conde acompanyada del seu equip al capdavant del PSC

L’exalcaldesa i líder del PSC de Castellbisbal Dolors Conde va presentar ahir la seva candidatura a l’alcaldia de Castellbisbal de cara a les eleccions municipals de maig de l’any vinent en un acte a l’espai Adjutori Segarra de l’Ajuntament.

Publicitat

Conde, que va ser escollida candidata per unanimitat en les primàries celebrades aquesta setmana entre els militants del PSC, va estar acompanyada pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, pel seu predecessor Pere Navarro així com per l’alcaldesa de Rubí, Ana Maria Martínez i pel candidat socialista a l’alcaldía de Sant Cugat, Pere Soler.

Publicitat

L’acte també va servir per presentar algunes de les noves incorporacions de l’equip socialista de cara a les municipals de l’any vinent. Una d’aquestes cares noves, Ismael Ot, impulsor de la iniciativa solidària Ànemos, va ser l’encarrgat d’obrir l’acte, amb un discurs on va lamentar que el debat independentista sigui omnipresent en la política municipal eclipsant temes com les llistes d’espera, l’educació o l’atenció a la gent gran.

Tant Ana Maria Martínez com Miquel Iceta van reivindicar l’experiència de Dolors Conde a l’alcaldia com un dels principals valors de la candidata. “Els veïns i veïnes de Castellbisbal necessiten que tornis a ser alcaldesa per tornar a parlar de Sanitat, Educació i Justícia Social. I per que tornis a governar per a tothom”, li va dir Martínez durant el seu discurs.

Miquel Iceta, després de reivindicar l’arribada al poder de Sánchez i la proposta de pressupostos que ha pactat amb Podem, també va afirmar que “Dolors no és una aposta de futur basada en la il·lusió, sinó en un gran treball previ com a alcaldesa”. El líder del PSC també va fer esment al “conflicte en l’espai públic” que, al seu parer, han generat els llaços grocs i les pancartes per la llibertat dels presos polítics. “No és bo que l’Ajuntament posi símbols que no ens representen a tots”, va sentenciar.

Dolors Conde, per la seva banda, va enllaçar amb el discurs d’Iceta reivindicant la seva doble identitat -“amb molt d’orgull puc dir que soc catalana i espanyola i ningú em farà sentir estrangera en el meu país”- per continuar amb un repàs de les seves experiències al govern. “Hem estat capaços de governar amb persones molt diferents pel bé de Castellbisbal. Altres no poden dir el mateix per culpa dels seus egos”, va afirmar en referència al trencament del pacte entre Alternativa per Castellbisbal i Esquerra Republicana de Catalunya.

Conde també va reivindicar per al PSC les polítiques negociades amb Alternativa  posant com a exemple la redacció del projecte de residència, el pavelló per al patinatge artístic o les noves línies de bus. Tot i que no va detallar les propostes amb les que es presentarà a l’alcaldia, Conde va avançar algunes línies generals, que passaran per l’ampliació del CAP, la creació d’habitatge social, recuperar “la Festa Major de tots i totes”, cuidar els equipaments esportius fent referència explícita al camp de futbol o donar suport al comerç local.

L’acte va acabar amb una actuació de Dolors Conde, acompanyada de diversos músics i membres del PSC així com de la seva filla, en la que van cantar davant les 150 persones que van assistir a l’acte.

Publicat el 21 d’Octubre de 2018 a les 13:30 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné