El documental ‘El Sectret Atòmic de Franco’ de Cristina Muelas guanya la votació popular dels premis del grup SOM

El projecte de documental de la periodista castellbisbalenca Cristina Muelas titulat El Secret Atòmic de Franco ha guanyat la votació popular dels premis #Tuetscultura del grup SOM.

Publicitat
llaminadures-milu

El documental, que vol explicar els esforços del règim franquista per explotar en secret mines d’urani a la Vall Fosca, al Pirineu, amb l’objectiu d’aconseguir una bomba atòmica, ha obtingut 1.741 vots dels prop de 7.000 que es van emetre i rebrà 2.500 euros de finançament.

En un tuit, Muelas s’ha mostrat agraïda pel suport i el premi i ha aprofitat per felicitar a la guanyadora del premi que otorgava el jurat professional i que ha recaigut en la professor Sira Abenoza i el seu projecte per posar en valor els clàssics de la literatura.

Publicitat
piscines

Muelas, que va ser redactora de 772.cat, va començar a treballar en la temàtica del documental a l’acabar la carrera de Periodisme, realitzant una primera versió com a treball de final de grau. El documental que va fer llavors va atreure l’atenció de la indústria audiovisual i fins i tot va protagonitzar un reportatge de TV3 sobre el talent emergent en aquesta indústria.


 Publicat el 30 de setembre de 2017 a les 11:00 per Vicenç Moliné


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top