Doble remuntada del CP Castellbisbal contra l’España HC

Els Hornets del Club Patí Castellbisbal van protagonitzar dues espectacular remuntades en un únic partit contra contra l’España HC, que visitava Castellbisbal amb la intenció d’acostar-se a la part alta de la classificació. El partit va acabar 5 a 5 i només es va decantar a la prórroga amb un gol d’or dels visitants.

Publicitat

El partit va començar molt bé per l’España HC, que en poc més de 10 minuts van situar un 0-3 al marcador al sorprendre als locals amb un gran joc i una millor puntería de cara a porta.

El Castellbisbal, conscient que encara quedaven molts minuts per jugar, no va donar el partit per perdut i va igualar el marcador amb tres punts de Christopher Yeste i, ja a la segona part, Oriol Argullós i Adrià Ribas.

Publicitat

L’España, però, va tornar al contraatac i es va tornar a distanciar en el marcador amb dos gols més. Amb el mateix esperit amb que s’havia retallat la diferència inicial i amb el públic local embogit, els castellbisbalencs van ser capaços de retallar una vegada més el resultat amb dos gols de Pol Olivella i Sergi Farell, aquest últim a 18 segons d’acabar la segona part, que van completar una actuació molt coral.

Publicat el 15 de febrer de 2017 a les 18:00 per Vicenç Moliné