Es dispara el nombre de participants a la Rua de Carnaval d’enguany

La participació en la Rua de Carnaval s’ha disparat arrel de la decisió de l’Ajuntament de demanar entrades per entrar al Ball de Carnaval, regalant-ne als membres de les comparses que participin en la rua.

Publicitat
piscines

Si l’any passat hi va haver una vintena de comparses inscrites amb aproximadament uns 750 participants en total, enguany les comparses seran 32 i el nombre d’inscrits fregarà els 900.

Amb tot, a l’Ajuntament li han quedat un centenar d’entrades que ja s’han esgotat i actualment apunta a tothom que en demana en una llista d’espera en la que ja hi figuren 271 persones, segons han confirmat fonts del departament de Cultura.

Publicitat
cirera

Des del consistori creuen que no tothom que participarà a la rua anirà al Casal o s’hi quedarà pel ball, pel que han explicat que aniran posant entrades a la venda en funció del nivell d’aforament d’El Casal a partir de les 12 de la nit, “donant prioritat als inscrits a la llista d’espera”, segons han explicat fonts de Cultura.

El nombre definitiu de comparses es va saber ahir, Dijous Gras, amb l’acte de benvinguda del Rei Carnestoltes celebrat a la Plaça de l’Esglèsia i quan s’acabava el termini per inscriure’s a la Rua.

L’acte va incloure el pregó del Rei Carnestoltes, que l’any passat es va incloure a la Rua, i on es van criticar diverses actuacions de l’Ajuntament, com l’ampliació de la Zona Blava, els equipaments de l’Illa Esportiva o el canvi d’imatge de la Rita, entre d’altres. També va anunciar que les entitats que formaran part del jurat seran l’Aula d’Extensió Universitària i els Potafocs.

Com és tradicional, l’acte va acabar amb un resopó de caldo, butifarra d’ou, i llardons organitzat per la Colla del Bon Àpat.

Publicat el 9 de Febrer de 2018 a les 13:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes ,
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top