Diada 11 de setembre 2016, República Catalana

ERC_Esquerra_castellbisbal_color_rgbSí, cada any diem que és especial, diferent, única, però és veritat: la Diada 2016 la farem amb una majoria independentista al Parlament, i amb un Govern de la Generalitat que té el mandat democràtic de portar-nos a la independència.

Publicitat
llaminadures-milu

Per tant, com cada any, ens cal el vostre impuls, suport i participació per tal de tornar a garantir l’èxit de l’11 de setembre.

Aquesta Diada se sentirà la veu de la societat catalana en la mobilització a cinc punts del nostre país i demostrarà, al món sencer, un cop més, que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per esdevenir el que ens mereixem i el que no hauríem d’haver deixat de ser mai: un Estat.

Publicitat
ballooons

Us encoratgem també a participar en tots el actes al voltant de l’11S que es fan al poble, que comencen el dijous 8, a les 19.00 hores, a la Plaça de l’Església amb un acte de protesta contra el desgavell de Rodalies  organitzat per l’ANC; divendres 9, hi ha xerrades; dissabte 10, la 9a Marxa de Torxes,  l’homenatge als defensors de Catalunya i el concert al pati de l’Ajuntament i el diumenge 11 es fa l’acte institucional, l’ofrena floral; per acabar el dia, a les vuit del vespre podreu gaudir de sardanes a la Plaça de l’Església.

Som sobirans i hi estem a tocar, no defallirem!

Pel present, pel futur, però també pel passat, i sobretot: per dignitat, seguirem lluitant fins al final.

Prepara’ t per la festa de la República Catalana:

Engalaneu balcons i finestres amb l’estelada!!!

BARCELONA à República de les Llibertats.

SALT à República de la Cultura.

BERGA à República de la Solidaritat i la Diversitat.

LLEIDA à República de l’Equilibri Territorial.

TARRAGONA à República en Xarxa i de Progrés.

picture1

Apunta’t a https://apunt.assemblea.cat/cat/  i verifica que estiguis al tram 38 amb la resta dels castellbisbalencs i castellbisbalenques que hi anirem.

VISCA CATALUNYA!    ||*||

Jordi Piera

President ERC Castellbisbal

Publicat el 9 de setembre de 2016 a les 19:00 per la secció local d’ERC

Etiquetes ,

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top