Els diables, protagonistes de la Festa Major de l’Aigua i la Llum 2017

El diable i la masovera són també els protagonistes del cartell d’enguany

Publicitat
farmacia-m-castelana

L’entitat de foc de Castellbisbal celebrarà el seu trentè aniversari durant la Festa Major de l’Aigua i la Llum, que tindrà lloc del 16 al 20 d’agost.

Els Diables de Castellbisbal seran els encarregats de donar el tret de sortida amb un pregó el dijous 17, que sota el títol “L’espurna”, presenta un espectacle de llums, colors i foc. L’empaitafoc de dissabte a la nit també serà commemoratiu i el compartiran amb cinc colles convidades, una d’elles de Mallorca.

Publicitat
cooperativa-aagricola

El programa d’activitats, publicat per l’Ajuntament fa uns dies, no presenta gaires novetats respecte l’any passat. Es mantenen actes tradicionals com el Cinema en Remull, les Havaneres, la Festa Major Menuda, les Finals de Futbol Sala, el Poble Amunt vs Poble Avall, la Baixada de Vehicles no contaminants, El Matí de la Xarxa, el Campionat de Joc de bitlles del Rei, la Trobada de Puntaires, el Ral·li Fotogràfic i la Cursa dels Lents. I se’n recuperen alguns com les Destresses i la Pintada de carrers de l’Esplai Gatzara, que en els darrers anys havia fet activitats a la plaça de l’Església.

Enguany es presentarà la reedició del CD Músiques de Castellbisbal el dimecres 16. Un treball fet pels Rabassaires – Grallers de Castellbisbal l’any 2001 sobre la música tradicional del poble.

Baixada de Vehicles 2015

Les nits s’amaniran amb concerts dels grups El Último ke Zierre, PH Rock i Timón Republik dijous, i Oques Grasses i Zoo divendres. Dissabte, per primera vegada després de 12 anys, no sortirà el Tractor Trànsit, l’entitat ha preparat una “Nit sense Tractor”.

L’espectacle teatral es representarà amb l’obra “Sota Teràpia”, el concert de Jazz serà amb Saphie Wells & The Swing Cats i pel ball de fi de festa repetirà el grup Sense Sal aquest any acompanyat de Miquel del Roig.

Publicat el 2 d’agost de 2017 a les 13h per Laura Grau

Autor
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top