Els destins de vacances més populars entre els castellbisbalencs segons Tecnitravel Viatges

Tecnitravel viatges celebra aquest estiu els seus 25 anys, un quart de segle en el que ha gestionat molts dels viatges fets pels veïns de Castellbisbal arreu del món.

Publicitat
Dental Gaudi

Coincidint amb l’arribada de les vacances, hem demanat al seu fundador i director, Pere Margarit Mallol, quines han estat les destinacions preferides pels castellbisbalencs durant els seus 25 anys d’experiència. Ens diu que “Castellbisbal te gust per viatjar i que, tot i que i han certs destins que son més populars que d’altres entre els seus clients, pocs llocs i han al món on no hagi arribat un castellbisbalenc”. “En aquests 25 anys, els viatges han evolucionat i em vist que els clients volen viatjar cada vegada més lluny”, afegeix. Segons la seva experiència, els destins més sol.licitats d’aquests últims anys han estat els següents:

 

Publicitat
cooperativa-aagricola

Estats Units

“Destí principal: New York. Possiblement la capital del mon si tenim en compte que es on des de fa molts anys s’hi cuinen moltíssimes de les tendències que després son trending a nivell mundial. Ofereix arquitectura, cosmopolitisme, museus de primer nivell…      Desprès combinem bastant sovint Nova York amb altres llocs del país com Washington i Niagara. També la costa oest amb San Francisco i Los Angeles o Las Vegas i al sud, Miami amb els parcs de lleure d’Orlando”.

 

Tailàndia

“Bangkok amb  el Triangle de l’Or (nord de Tailàndia) i gairebé sempre una platja al final: Koh Samui, Krabi, Phuket, Koh Tao….   Ofereix tot: cultura oriental, una espectacular i trepidant ciutat com Bangkok o platges paradisíaques al sud del país , i tot a un preu força assequible si tenim en compte que es un gran viatge”

 

Carib:

“Sobretot Mèxic amb la coneguda Riviera Maia i també la República Dominicana. Per un preu realment bo reps a canvi una setmana de descans a un bon hotel i en l’ambient que moltes persones tenen al cap com ideal de vacances de descans: mars de colors espectaculars, palmeres, prendre el sol, llegir un llibre, la salsa … Cuba també es força sol·licitat, però per raons totalment diferents: l’idea de conèixer un país de teòric règim comunista i que Fidel Castro va fer mític arreu del mon. Cuba es diferent i el diferent avui en dia cada vegada més crida l’atenció.”

 

La Mediterrània:

“Destí top en els seus diferents llocs:  des de Menorca fins a Mikonos o des de Sicília a Croàcia. Els clients valoren molt la combinació de bellesa del paisatge amb el mar, la cultura i la gastronomia. Es un viatge que es fa sobretot a la primavera i al estiu, temporades en que no cal dir que la Mediterrània es d’una bellesa única al mon. Te un atractiu molt especial per els castellbisbalencs.”

 

Argentina:

“S’hi viatja sobretot al hivern, que es el seu estiu. Es un viatge on es pot combinar molt be la gran e interessant Buenos Aires,  amb grans i espectaculars paisatges de la natura com les cascades del Iguazú al nord, en un ambient tropical o les grans glaceres del sud com el Perito Moreno. Llocs on el ser humà sent que no es res davant de d’immensitat de la natura.”

 

Xina:

“Destí força sol·licitat. Combina cultura i tradicions molt diferents a les nostres amb ciutats molt modernes com Shanghái, ciutat en la que el seu skyline ja comença a fer ombra a al skyline de Nova York o Hong Kong. Obres faraòniques com la Gran Muralla  o els Guerres de Terracota i la seva cultura fan que aquest destí sigui força sol·licitat.”

Publicat el 3 d’agost de 2017 a les 10:00 per Vicenç Moliné

 

 

 

 

olivera

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top