Des de la CUP potaroja seguim endavant, seguim treballant

El passat 27 de juliol va haver-hi, com cada final de mes, el Ple Municipal a l’Ajuntament. Un Ple més en el qual la CUP Potaroja va presentar 2 mocions.

Publicitat

La primera, sobre la parada a demanda, per tal que les persones que ho sol·licitin puguin demanar una parada de l’autobús urbà fora de les habituals. Podeu veure la moció completa a: https://www.cupcastellbisbal.cat/cup-castellbisbal/plens-municipals/mocions-presentades​.

Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat per tots els grups polítics representats a l’ajuntament, però, no podem passar per alt l’argumentari per part de Ciutadans.
El seu vot va ser a favor, però amb matisos, ja que el regidor d’aquest partit, va fer ús del negacionisme de la violència de gènere, en un exercici d’irresponsabilitat, bé per no conèixer el problema, fet que afloraria la seva ignorància i falta de compromís al càrrec que ostenta o bé per normalitzar aquesta xacra, la qual cosa suposaria la falta d’empatia contra un col·lectiu desfavorit tant a nivell institucional com socialment.

Publicitat

Tot i el seu vot a favor, s’agradeix que ens digui que les dones de Castellbisbal, podem tornar a casa soles i borratxes … Gràcies, sou molt amables.

Podeu veure la presentació de sencera i l’argumentari a: ​https://youtu.be/AiPlfEBv-MA?t=1304​.

La segona moció , fa referència a l’habitatge, amb una sèrie de mesures per tal de garantir un dret essencial per a qualsevol persona. Podeu consultar-la completa a: https://www.cupcastellbisbal.cat/cup-castellbisbal/plens-municipals/mocions-presentades​.

Aquesta moció va ser aprovada amb tots els vots a favor, menys el de Ciutadans.

Per nosaltres és un orgull poder treballar per millorar la vida de les nostres veïnes i tot i que la CUP Potaroja fugim dels individualismes, ja que la nostra premissa és el treball assembleari, volem fer una excepció per tal de rendir un petit homenatge a la nostra regidora i companya, l’Olga.

Ja fa més d’un any que ens vàrem presentar per primera vegada a unes eleccions. Per molts de nosaltres tot era un nou món, un món desconegut. Ens impulsava les ganes de canviar les coses, de fer un poble millor.. Però ningú ha dit que la política fos fàcil… Tot el contrari.. burocràcia, paraules tècniques, etc.. però al capdavant vàrem tenir la sort de tenir una persona jove, valenta, amb empenta i que amb 2 dies semblava que portes tota la vida fent política. És l’Olga Mateo.

En aquest any que ha estat al capdavant de la nostra formació a l’ajuntament, ha sabut més que ningú traslladar les nostres idees, motivacions, treballs, etc. I raonar-les amb una capacitat no a l’abast de tothom. Ha aconseguit fer una tasca immensa i lloable. I des de la CUP Potaroja no ens acabaríem les paraules d’agraïment cap a ella.

Olga, ara comences una nova etapa de la teva vida, però sabem que sempres estaràs al nostre costat per seguir ensenyant-nos i ajudant-nos.. Gràcies.

I seguim endavant. Seguim treballant.

Pel proper mes de setembre tenim un parell més de mocions que presentarem: la primera, contra Endesa i consum energètic de les instal·lacions municipals. La segona, per la creació d’una zona d’esbarjo per a gossos. Properament, us anirem informant.

Aquestes tasques les presentarà el nostre company, el Miguel Angel. Moltes de vosaltres ja el coneixeu del poble i per als qui no, només dir-vos que porta la política a la sang. La viu, la coneix i no es cansarà de fer-la més propera a tothom, però sobretot per les veïnes de Castellbisbal, no en tingueu cap mena de dubte.

Des de la CUP Potaroja seguim endavant i treballant per a tots vosaltres.