De tu a tu

De tu a tu ha estat l’eslògan de campanya d’Alternativa per Castellbisbal, definint la nostra manera de fer i d’afrontar els propers quatre anys de mandat municipal. Així seguirem amb tots aquells projectes encetats durant el mandat anterior, per millorar la qualitat de vida i el benestar de tothom, però el primer és tornar a donar les gràcies a totes les persones que ens han fet confiança donant-nos el seu suport.

Publicitat

On som i com hi hem arribat?. Un cop vistos els resultats de les darrers eleccions, ens vam posar a treballar com a força més votada per assolir la responsabilitat que això vol dir. Vam parlar amb tots els grups polítics, amb tots; per deixar clares les nostres diferencies i avinences en les maneres de pensar, sense perdre de vista però que per sobre de tot hi ha Castellbisbal. Hem estat coneixedors amb tot detall dels contactes entre els altres partits, totalment normals, i de les “maniobres” d’ERC que els ha portat a l’oposició, de moment. En política mai se sap i tot pot canviar a millor.

Amb JuntsxCAT Castellbisbal vam trobar moltes coincidències de programa, una sensibilitat compartida cap a la cura de les persones, de formes de fer, del poble que volem;  i això va fer plantejar-nos la possibilitat de compartir-hi govern. Així els hi vam plantejar i ells van acceptar. Clar i català.

Publicitat

La llista de feines és llarga, ambiciosa, difícil, però necessària; perquè des del govern d’Alternativa per Castellbisbal i JuntsxCAT Castellbisbal, volem donar respostes adequades a les necessitats de la ciutadania i a les seves demandes.

Dèiem en campanya que faríem:

  • RESIDÈNCIA PER A LA GENT GRAN.
  • AMPLIACIÓ DEL CAP.
  • ATENEU D’ENTITATS.
  • URBANITZAREM EL CARRER DE LA LLUNA.
  • HABITATGE PÚBLIC.
  • NOU ESSPAI PER A LA JUVENTUT.
  • NO APUJAREM L’IBI.
  • APOSTAREM PER LA MOBILITAT SOSTENIBLE.
  • NOUS EQUIPAMENTS ESPORTIUS.

Com veieu la llista és molt llarga. Doncs ja hi estem  – o millor dit hi seguim –  treballant i avançant, i ara amb el suport de JuntsxCAT Castellbisbal al govern. És com tenir un tren en marxa que no ha parat per les eleccions. Treballarem amb el consens que calgui amb la resta de partits polítics, tots, tal com hem fet els darrers anys que hem governat en minoria; perquè creiem que són projectes de poble, del poble i pel poble. Aquest és el nostre compromís que no oblidarem mai.