De nou amb energia renovada!

Durant l’últim ple es van aprovar els pressupostos municipals per al 2020. La minoria de l’actual equip de govern el condiciona a obrir espais de negociació amb la resta de partits si desitja obtenir les majories necessàries per tirar endavant les seves propostes. En aquest context, com a principal partit de l’oposició, el nostre grup sempre continuarà oferint una posició de responsabilitat i coherència per establir espais de diàleg que afavoreixin el dia a dia dels nostres veïns i veïnes de Catsellbisbal. El nostre tarannà passa per la política activa d’escoltar, proposar, negociar i acordar.

Publicitat

En aquest sentit, el grup municipal Socialista ha realitzat fins a 24 propostes al document, entre les que hem posat com principals condicions per iniciar la negociació:

  1. La proposta del reforç de la línia 2 que trasllada als alumnes de Castellbisbal cap a les urbanitzacions. Problemàtica que finalment s’ha tancat amb una proposta pilot de reforçar la línia a partir d’aquest gener.
  2. Iniciar una línia de treball per a donar-li al club de patinatge, les condicions d’igualtat que tant reclamen i mereixen perquè puguin competir en Castellbisbal.
  3. Donar suport al petit comerç i les entitats municipals.
  4. I sobretot donar solució a la manca d’espai que pateixen entitats com la nostra gent gran o l’Esplai Gatzara, entre altres.

Malgrat que la nostra posició final, per responsabilitat, ha estat l’abstenció, hem volgut enviar un missatge a l’equip de govern per recordar que encara continuen havent-hi aspectes per millorar, i per les quals continuarem estant disposats a negociar. L’actual situació d’enteniment que s’està produint entre els dos partits més votats de Castellbisbal està permetent una estabilitat que es tradueix en millores pel propi municipi com el ja esmentat reforç de la Línea2 que portarà més seguretat als joves que fan ús del transport urbà.

Publicitat

El present mandat es presenta amb grans reptes que hem d’assumir des de l’ajuntament, i en aquest sentit, els nostres veïns i veïnes sempre comptaran amb el nostre esforç per a treballar aquells aspectes municipals que poden fer del nostre poble, un lloc millor.

Des del grup socialista municipal aprofitem aquest espai per desitjar unes bones festes i sobretot que hàgiu tingut una bona entrada d’any!