Cues al Montserrat en la seva estrena com a punt de votació en unes eleccions al Parlament

A les 9 en punt del matí han obert portes els col·legis electorals de Castellbisbal que acolliran les urnes per escollir al proper Parlament de Catalunya. En total, 9.097 castellbisbalencs tenen dret a votar, segons les dades oficials publicades per l’Ajuntament.

Publicitat
Dental Gaudi

La majoria ho faran al pavelló de l’escola Mare de Déu de Montserrat, un col·legi electoral que fins ara només s’ha fet servir pel referèndum de l’1 d’Octubre, on va acabar acollint totes les meses després de la intervenció de la Guàrdia Civil a l’Institut-Escola Les Vinyes.

La concentració de taules i el fet que sigui, a diferència de la majoria d’eleccions, una jornada laboral, ha fet que rapidament s’hagin format llargues cues al recinte. De fet, les cues ja estaven formades a les 8:30, mitja hora abans de l’obertura dels col·legis, amb molts votants que confiaven en exercir el seu dret el més aviat possible per anar a treballar.

Publicitat
piscines

A partir d’ara, aquest equipament esportiu acollirà les meses electorals de tots els residents al nucli urbà i les urbanitzacions excepte Can Santeugini i Costablanca, que seguiran votant al local social de la primera.

En unes eleccions que, com el 2015, s’esperen amb una alta participació, un total de 107 castellbisbalencs ja han demanat votar per correu, segons les dades avançades per l’Ajuntament de Castellbisbal.

Les dades de vot per correu poden ser un indicador avançat de la participació, malgrat que en aquest cas no es poden comparar amb les de setembre de 2015 ja que en aquell moment no es van registrar les peticions de vot per correu.

Avui, els col·legis han obert a les 9 del matí i no tancaran fins a les 8 del vespre, quan es començarà a realitzar el recompte.

Publicat el 21 de desembre de 2017 a les 9:30 per Vicenç Moliné i Laura Grau

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top