Conxi Llurba acomiada el seu mandat reivindicant la gestió econòmica

DSC_0465L’alcaldesa de Castellbisbal, Conxi Llurba, ha fet un repàs aquest vespre de la seva gestió al capdavant del consistori, que s’acabarà el proper 11 de juny donant pas a la socialista Dolors Conde. El discurs, que ha estat escoltat per unes 250 persones, s’ha centrat en la gestió econòmica realitzada durant els dos anys que fa que ocupa l’alcaldia.

Publicitat

Llurba ha començat recordant la situació econòmica de l’Ajuntament en el moment de la seva arribada al càrrec, el juny de 2011. Segons ha explicat, el dèficit era de 3,1 milions d’euros i durant el primer any es va convertir en un superàvit de 2,4 milions, nivell que s’ha mantingut enguany.

En aquest sentit, Llurba ha assenyalat que amb la seva arribada es va produir un canvi radical, que ha batejat com “la política del no” per  racionalitzar la despesa i amb la que també ha volgut destacar la col·laboració i esforç que va trobar per part dels treballadors de l’Ajuntament.

Publicitat

L’alcaldesa també ha recordat els esforços que s’han fet des de l’Ajuntament per millorar el tracte a les empreses, facilitant tràmits i reduïnt les inspeccions. “Hem de mimar les empreses”, ha recalcat.DSC_0487

L’explicació ha seguit amb avançaments de diverses mesures per transmetre aquesta millora en les arques públiques als ciutadans. Entre aquestes ha explicat que s’estan preparant ajudes amb l’Impost sobre Bens Immobles per a determinats col·lectius i un augment de la dotació per la regidoria de Serveis Socials.

L’acte ha acabat reivindicant les actuacions que es faran amb diners de l’Àrea Metropolitana de Barcelona o de la Diputació, com la reforma de Can Perdrerol de Dalt o millores en el carrer Major. “El que no volem és tornar a endeutar Castellbisbal”, ha insistit.

L’acte ha acabat amb un agraïment per a tots els veïns i veïnes de Castellbisbal per part d’una emocionada Conxi Llurba, que ha estat acompanyada per tot l’equip de govern i pel Secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull.

Publicat el 29 de maig de 2013 a les 23:30 per Vicenç Moliné