Convocat un minut de silenci a la Plaça de l’Església per l’atemptat de Barcelona

L’ajuntament de Castellbisbal ha condemnat de forma oficial l’atemptat que s’ha produït aquesta tarda a Barcelona i s’ha sumat a la convocatòria d’un minut de silenci i en celebrarà un de paralel demà a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església com a “mostra de rebuig del nostre municipi envers aquest atac i de solidaritat envers les víctimes”, segons ha indicat en un comunicat.

Publicitat

L’acte en solidaritat amb les víctimes de Barcelona farà que s’aturin tots els actes programats per aquella hora, com les proves del Poble Amunt contra Poble Avall.

L’alcalde, Joan Playà, és desplaçarà a participar en el minut de silenci a Barcelona, segons ha confirmat a 772.cat, en solidaritat amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Publicitat

El consistori també es troba a l’espera de saber si es convoquen dies de dol oficial i quin abast té aquesta convocatòria, que podria afectar més actes de la Festa Major.

Les banderes oficials que onegen a tots els accessos al poble i davant de l’ajuntament també s’han baixat a mitja asta en senyal de dol.

De moment, l’atemptat ja ha obligat a suspendre la representació de l’obra Sota Teràpia, ja que l’elenc es trobava a Barcelona en el moment de l’atemptat i no ha pogut arribar a Castellbisbal.

Paral·lelament, abans d’iniciar el pregó de festa major de dijous al vespre, també s’ha realitzat un minut de silenci.

Publicat el 17 d’agost de 2017 a les 23:00 per Vicenç Moliné

  Share:

Author: Albert Miralles