Condemnat a 70 anys de presó el violador que va intentar matar una dona a Castellbisbal

L’Audiència de Barcelona ha condemnat avui a Tomás Pardo, conegut com “el violador de Martorell”, a 70 anys de presó per haver segrestat, robat, violat e intentat assesinar una dona de 52 anys l’any 2016 a Castellbisbal, segons informa el diari El País.

Publicitat

L’agresió, que Pardo va cometre mentre gaudia d’un permís penitenciari coplint condemna per una atac similar, es va produir prop de la carretera C-243, que creua la part nord del terme municipal passant per Can Santeugini i Costablanca.

Pardo va abordar a la víctima a Igualada, d’on la va traslladar a Castellbisbal per, endinsant-se en les zones boscoses que rodegen Can Santeugini, violar-la i robar, per acabar clavant-li diverses ganivetades. Pensant que l’havia matat, la va llençar per un terraplé i la va intentar cobrir amb terra i fulles. La dona, però, va conservar el seu telèfon mòbil, des d’on va poder avisar de la seva situació. Pardo va ser detingut tres dies més tard a Igualada.

Publicitat

A part de la condemna de presó, el jutge també ha dictat que durant els propers 95 anys no es podrà acostar a la víctima i l’haurà d’indemnitzar amb 1,1 milions d’euros.