Concurs fotogràfic 2.0 per Festa Major

IMG_20130117_122023
#772FMpatrimoni

La Festa Major d’hivern és l’excusa perfecta per sortir de casa, ignorar el fred i gaudir dels carrers del poble més enllà de la rutina habitual. A més, la d’enguany marcarà l’inici de l’any del patrimoni del nostre poble, un motiu més per passejar, visitar, fer memòria o directament descobrir alguna història amb la que ens creuem cada dia i que mai haviem vist.

Publicitat

És per aquest motiu i, amb l’ànim de lligar les dues celebracions, que des de 772.cat volem convidar a tots els veïns a participar en el primer concurs fotogràfic 2.0 de la Festa Major d’hivern.

Les bases per participar-hi seran les següents:

Publicitat

Participació:
Es considerarà concursant tothom que a través de les xarxes socials Twitter o Instagram publiqui una fotografia del patrimoni de Castellbisbal amb els hashtags #772FMpatrimoni. L’aplicació dels filtres que incorporen aquestes aplicacions per defecte no serà cap problema per a participar. Participaran les fotografies publicades des de les 12 del migdia del divendres 18 de gener fins les 12 del migdia del dilluns 21 de gener.

Jurat:
El jurat estarà format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, Martí Ribas, el fotògraf Albert Gusi i un membre de 772.cat

Premis:
Hi haurà una única fotografia guanyadora, que s’escollirà la tarda del 21 de gener i serà premiada amb dues entrades per l’espectacle Reugenio “Con todos mis respetos”, que se celebrarà a l’auditori dels Costals el dimarts 22 de gener a les 21h. La fotografia guanyadora, si l’autor ho autoritza, també encapçalarà temporalment la pàgina de Facebook de 772.cat. S’escollirà una segona fotografia per, en cas de no poder contactar amb l’autor de la guanyadora abans de les 12 del migdia del dia 22 de gener, otorgar-li el premi.

Drets d’imatge:
A part de la normativa de les dues xarxes socials, les imatges que participin en el concurs seran propietat dels seus autors. 772.cat es limitarà a publicar un enllaç a la seva pàgina web on es visualitzaran les fotografies que es pengin a Twitter amb el hashtag #772FMpatrimoni.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha col·laborat en el marc del projecte 2013 Any del Patrimoni de Castellbisbal

Publicat el 16 de gener de 2013 a les 11:00 per Vicenç Moliné