Concert de Nadal de l’Escola de Música

Pessebre Llums de Nadal
Llums de Nadal amb l’Escola de Música de fons

El passat dimecres 19 de desembre, l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch de Castellbisbal va presentar el tradicional concert de Nadal a l’Auditori Els Costals.

Publicitat

Les actuacions es van iniciar, per sorpresa de tots, amb la interpretació del conjunt de professors que van entonar a capella una cançó de bressol. De fet, la majoria del repertori eren cançons de bressol de diferents cultures del món, que intercalades per les nadales i altres cançons treballades al llarg del curs, van ser cantades per les diferents corals de l’escola acompanyades de professors, alguns alumnes i l’Orquestra de Corda.

Es va dividir el concert en dues parts per a poder encabir a tothom a un auditori ple de familiars emocionats amb els temes que interpretaven els alumnes de l’Escola. Primer va ser el torn dels més petits, dels grups de sensibilització i iniciació, i en la segona part van actuar les corals d’Ensenyament Bàsic, el Cor Jove i el Cor d’Adults “Ja ho tenim”.

Publicitat

Enguany ha estat la segona vegada que l’Escola ha pogut comptar amb l’espai de l’auditori per a realitzar el concert, fet que tal i com apunten els professors “gràcies a les seves característiques acústiques i físiques, permet als alumnes que l’experiència de fer un concert sigui real”. Unes característiques que també ajuden a acollir el públic, a la concentració dels intèrprets i en general, a que les interpretacions siguin millor.

Publicat el  21 de desembre de 2012 a les 19:10 per Laura Grau