Concentració de suport a la declaració de sobirania

ANC_1Una quarantena de persones s’han concentrat aquesta tarda davant de l’Ajuntament en un acte de suport a la declaració de sobirania que just acabava de ser aprovada pel Parlament de Catalunya.

Publicitat

La convocatòria, feta per l’Assamblea Nacional de Catalunya, havia estat promocionada des del propi l’Ajuntament, que està adherit a l’ANC i a l’Associació de Municipis per la Independència i en el darrer Ple va decidir fer-ne difusió just després de la polèmica retirada d’uns cartells particulars que n’informaven als accessos a la vila.

P1020958Entre els assistents hi havia el regidor de joventut de CIU, Gerard Bas, que juntament amb en Salvador Nicolau, responsable de l’ANC a Castellbisbal, van llegir un manifest de suport a la declaració de sobirania. L’acte va acabar amb l’himne de Catalunya cantat per tots els assistents.

Publicitat

El ple on es va votar fer difusió de l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència també va votar la col·locació de l’estelada i les banderes espanyola i europea a l’entrada del consistori, deicisió que encara no s’ha executat.

Publicat el 23 de gener a les 22:30 per Laura Grau i Vicenç Moliné.

Author: Vicenç Moliné