Comencen les obres al carrer Orient i el Carrer Major canvia de sentit de circulació

Les obres per reurbanitzar el carrer Orient comencen avui i, per substituir aquest carrer com a accès al centre del poble, el tram del carrer Major entre la Bassa i el carrer Orient canvia de sentit.

Publicitat

Així, tant els cotxes que baixin des del camp de futbol pel Carrer Major com els que hi arribin a través de la Bassa podran seguir pel Carrer Major fins a la Plaça de l’Esglèsia, convertint aquest punt com l’únic accès al centre del poble.

Les obres al carrer Orient, que el convertiran en un carrer peatonal amb plataforma única similar al carrer Major, es realitzaran gairebé en paral·lel a la reurbanització del carrer Miquel Blanch, que començarà al Febrer, i el carrer Sant Marc, que hauria de començar al Març. Tots els treballs, finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, haurien d’estar acabats abans de mitjan d’Agost.

Publicitat

El tancament del carrer Orient i el canvi de sentit del tram del Carrer Major formen part del pla de l’Ajuntament per reduir el nombre de cotxes que circulen pel centre del poble. Tot i això, encara no s’aplicaran les restriccions proposades per l’Ajuntament, que vol que només els residents puguin accedir amb el cotxe al centre del poble instal·lant un sistema de control basat en càmeres de seguretat que reconeixeran les matrícules autoritzades i multaran les que hi accedeixin sense estar-ho.

Publicat el 8 de Gener de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné