Comencen les pretemporades

Des de fa unes setmanes els principals clubs esportius de Castellbisbal ja es preparen per la temporada 2015 – 2016.

Publicitat

CBC - ALMEDA 4El Club Korfbal Castellbisbal entrena des del dilluns, esperant que la majoria de jugadors del primer equip acabi la preparació amb la Selecció Catalana pel mundial a Bèlgica al novembre. Així, el calendari els quedarà ajustat abans de començar la lliga, jugar la Supercopa i arribar amb força a l’Europa Shield el mes de gener.

El Club de Bàsquet, en canvi, va començar just abans de Festa Major. El primer equip masculí, que va ser el primer a posar-se les bambes de nou, enfronta una temporada molt interessant amb la presència a EBA i els compromisos de la Lliga Nacional Catalana. De la resta de sèniors, que han començat el 24 d’agost, en destaca el primer femení que també prepara amb força el seu ascens. La resta d’equips començaran el 2 de setembre per preparar els inicis de la lliga entre finals de mes i principis d’octubre.

Publicitat

1526206_711537678879816_900433760_nQui també va començar abans de Festa Major, és el primer equip de la Unió Esportiva Castellbisbal tot i que ho va fer dimarts de manera oficial. En aquesta temporada busquen la permanència a Tercera dins una lliga a on competeixen amb equips més grans i amb més recursos i per afrontar-ho compten amb el nou tècnic Angel Teruel, que ho demostrarà per primera vegada el 6 de setembre. La resta d’equips començarà els entrenaments el dimarts que ve i la lliga a mitjans d’octubre.

Un inici de temporada igual d’emocionant pel cadet del Club Handbol Castellbisbal que des de dilluns prepara les fases per pujar a primera el 19 de setembre. La resta d’equips començaran els entrenaments amb l’inici del curs escolar i la lliga a principis d’octubre.

Els últims en començar la pretemporada han estat els del Club Patí Castellbisbal, l’Hoquei, que l’han començat el dimecres. El primer equip, haurà de preparar-se tant per la Lliga Catalana, que comença a mitjans de setembre, com per la Elite que els portarà a jugar a Bilbao el segon cap de setmana d’octubre i a on volen tornar a quedar entre els quatre primers. La resta d’equips començaran a entrenar la setmana que ve per iniciar la temporada a l’octubre.

Publicat el 27 d’agost de 2015 a les 16:00h per Laura Grau


  Share: