Comencen les obres per arranjar el creuament de la carretera de l’Estació

Després d’unes setmanes de treballs preparatius, dilluns van començar les obres al creuament de la carretera de l’Estació, que mouran el carril de desacceleració per girar cap al nucli urbà de la dreta de la via al centre, facilitant el gir als que baixen des del cementiri.

Publicitat

Els treballs, finançats per la Diputació de Barcelona, duraran unes tres mesos, aproximadament fins a mitjans de Setembre. La intenció de l’Ajuntament és que estiguin acabades abans de l’inici del curs escolar, segons va explicar el regidor d’Obres Públiques, Salvador Segura.

Segura també ha explicat que les obres no preveuen cap tall continuat del trànsit en cap moment, però que per dur-les a terme, és probable que els operaris hagin de reduir els carrils de circulació de forma puntual en algun moment de les obres.

Publicitat

De moment, s’ha acotat l’espai per al carril de desacceleració per guanyar terreny al turó de la Verdolaga, on s’ubicarà el carril que seguirà en direcció a l’Estació. Els treballs tindran un cost de 229.779 euros.

Publicat el 28 de Juny de 2018 a les 18:30 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné