Comencen els treballs de reasfaltat de diversos carrers

Ahir van començar els treballs per reasfaltar una quarentena de trams de carrers al nucli urbà i a les urbanitzacions de Santa Teresita, Can Campanyà, Can Costa, Can Santeugini i Costablanca així com als polígons industrials de Comte de Sert i Santa Rita i a l’àrea industrial del Llobregat.

Publicitat

Els treballs, que cada any comencen en aquestes dates quan es tanca el romanent del pressupost anterior, tindran un cost de 191.000 euros i els realitzarà l’empresa Eiffage Infraestructuras SAU.

Segons ha anunciat l’Ajuntament, les obres haurien d’estar enllestides a mitjans de maig i la relació de punts que es reasfaltaran es pot consultar en aquest enllaç.

Publicitat

“En la majoria d’actuacions previstes no serà necessari restringir l’accés del trànsit”, ha avançat l’Ajuntament, tot i que hi haurà algunes excepcions:

Al nucli urbà, al carrer de Pi i Margall es repararà el tram situat entre la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Francesc i s’hi restringirà la circulació durant les dues primeres setmanes d’abril. De l’1 al 5 d’abril, s’hi prohibirà l’estacionament, però els veïns podran accedir als guals, mentre que del 8 al 12 d’abril, s’hi prohibirà la circulació de vehicles i hi haurà un canvi del recorregut del bus que comportarà anul·lar les parades situades al carrer de l’Estació i a l’avinguda de Molins de Rei. També al nucli urbà, al carrer de l’11 de Setembre, s’hi prohibirà la circulació del 8 al 12 d’abril.

Del 3 al 5 d’abril, a Can Campanyà, hi haurà un canvi del recorregut de l’autobús com a conseqüència de les obres que es faran a la cruïlla de l’avinguda de Gayarre amb els carrers de Pep Ventura i d’Enric Granados. Aquesta incidència també obligarà a anul·lar la parada de bus d’Enric Granados durant aquests dies.

Author: Vicenç Moliné