Comença la Festa Major de Sant Vicenç

La Festa Major d’hivern de Castellbisbal, dedicada al patró del municipi, Sant Vicenç, arrenca avui amb un calendari diferent al que ha predominat els darrers anys, quan els actes començaven el mateix dia 22 de gener i s’allargaven fins al cap de setmana. Enguany serà al revés, doncs el dia de Sant Vicenç serà la cloenda de la festa, que arrenca el cap de setmana previ.

Publicitat

Tot i el canvi, la festa major hivernal manté els seus actes més característics, com el tastet de Festa Major de l’escola Benviure o el festival de la Cada de Andalucia, ambdós actes aquesta mateixa tarda i vespre. L’empaitafoc infantil serà el protagonista del dissabte, on es consoliden la calçotada organitzada pel Potafocs i la Ràtzia invernal de 9th Age.

Diumenge començarà amb activitats esportives com el torneig del pernil del Club Tennis Castellbisbal, el 4×4 solidari de Potarrojos Competició o la cronoescalada a l’Ermita, del Club Mindundis Team. Mentre dilluns queda desert, dimarts cedeix el protagonisme als espectacles musicals, amb el concert mix i la Jam session de l’Escola de Música, i dimecres, dia de Sant Vicenç, inclou dos dels actes més tradicionals, com la Botifarrada de Festa Major o l’Ofici de Festa Major.

Publicitat

La Festa Major d’hivern, com ja és habitual, es complementarà amb la XXIX Trobada de Gegants, que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener i la Nit de Foc, que se celebrarà el 25 de gener.