Comença la Festa Major de l’Aigua i la Llum 2018

A partir d’avui a les 18h, Castellbisbal donarà el tret de sortida a la Festa Major que es celebra en commemoració de l’arribada de l’aigua i la llum corrent al municipi.

Publicitat

Més de 60 actes culturals, infantils, juvenils i esportius ompliran els carrers fins al dilluns dia 20, festiu real de la celebració. Enguany, el pregó serà a càrrec de l’Associació de Veïns La Solana, de Can Santeugini, que celebra el seu quarentè aniversari. L’Elenc Teatral en fa cinc més i per això inaugurà una exposició a l’Auditori dels Costals. En la primera nit de concerts joves hi actuarà la Sra.Tomassa i Strombers i hi haurà blues i jazz a la Plaça del Joc amb Txell Sust & August Tharrats Blues Trio.

Demà, Castellbisbal es despertarà amb el tradicional Poble Amunt vs Poble Avall, i coincidint amb el primer aniversari dels atemptats de Barcelona,a les dotze, es faran cinc minuts de silenci a la Plaça de l’església. Aquest comunicat no es torba en el programa oficial de les Festes. Divendres també és el dia del Correfoc Infantil i la Baixada de vehicles no contaminants. El dia acabarà amb els concerts de Pirat’s Sound Sistem, Auxili i DJ’s.

Publicitat

Dissabte al matí hi haurà activitats pels més menuts, i cap al migdia hi haurà el tradicional concurs de tastavins i el campionat de joc de bitlles ronda de rei. A la tarda sortiran les puntaires i la cursa dels lents. La nit començarà amb la Nit Flamenca de la Casa de Andalucía, i seguirà amb el correfoc gran. La nit no s’aturarà i acabarà al crit de “El Trac-tor se-rà sem-pre nos-tre”.

Al diumenge els més matiners correran a la cura atlètica de Festa Major, que enguany recaptarà fons per l’Associació Síndrome d’Angelman, hi haurà la cercavila de tractor d’època i un brunch al Parc de les Destresses amb activitats pels més petits. Al migida, arrossada socialista i a la tarda competicions esportives i tarda castellera. Per acabar el dia, havaneres a la Plaça de l’Església.

L’últim dia de Festa Major començarà amb les tradicionals matinades, esmorzar i passejades amb carro. Hi haurà activitats pels més petits i a la tarda, Festa “Holi” i sardanes. Per acomiadar definitivament les festes, hi haurà el Sopar de Fi de Festa, concert de Miquel del Roig, castells de foc i el ball amb Raggatunning.

Publicat el 16 d’agost de 2018 a les 13h per Laura Grau