Comença el torneig de futbol sala de Festa Major

El club s’ha adherit a la campanya “Zero insults a la grada” eliminar les actituds violentes quan juguen equips de promoció. Font: Futbol Sala Castellbisbal

El passat dimarts dia 4 va començar el tradicional torneig de futbol sala organitzat pel Club Futbol Sala Castellbisbal i que acabarà durant la Festa Major.

Publicitat

Enguany la competició compta amb 2 equips benjamins, 3 alevins, 2 infantils, 4 cadets i 9 sèniors, molt més en les categories de futbol base que altres anys. Els encarregats d’inagurar el torneig van ser “Los magos del balon”, que van jugar contra els “Red devils” i els “Pota Rojos” contra “The Green Team”. El format és una petita lliga que enfronta tots els equips del mateix grup i categoria i puntua segons el resultat.

El club vol aprofitar la competició per adherir-se, juntament amb l’àrea d’esports de l’Ajuntament, a la campanya “Zero insults a la grada” promoguda per la Federació Catalana de Futbol que pretén eliminar les actituds violentes dels aficionats cap als àrbitres i jugadors. És una campanya de conscienciació sobretot per a les aficions de les categories infantils que permet a l’àrbitre anul·lar un partit en cas que la grada no tingui una actitud correcta i esportiva.

Publicitat

Publicat el 12 de juliol de 2017 a les 09:00h per Laura Grau