Com viuen el confinament els veïns i veïnes de Castellbisbal?

Hem arribat a l’onzè dia d’estat d’alarma i aviat farà dues setmanes que els veïns i veïnes de Castellbisbal només sortim de casa per llençar les escombraries, passejar animals de companyía, fer la compra o, en alguns casos, anar a treballar.

Publicitat

A les xarxes socials fa dies que potarrojos de totes les edats comparteixen les activitats que realitzen a casa seva, com mantenen els més petits entretinguts o fins i tot què fan per fer més agradable el confinament als seus veïns.

És el cas d’un veí del carrer Ponent, que en diverses ocasions ha celebrat un concert improvitzat des del seu balcó que la resta de veïns i veïnes han gaudit i compartit a les xarxes socials.

Publicitat

Per difondre iniciatives originals com aquesta o compartir idees per fer més portable aquests dies tancats a casa, 772.cat engegarem una secció periódica amb históries, fotografies o vídeos que ens enviin els nostres lectors explicant com estan vivint el confinament.

Si vols compartir idees, iniciatives veïnals o d’entitats o senzillament explicar una història engrescadora que hagis viscut durant el confinament, ens pots escriure a redaccio@772.cat.

 

View this post on Instagram

 

Seguimos con la fiesta esto es un no parar….

A post shared by Juan Antonio Moya Moya (@jmoyamoya) on

  Share:

Author: Vicenç Moliné