El Club de Patinatge Artístic celebra el seu primer torneig a Castellbisbal

El Club de Patinatge Artístic de Castellbisbal va celebrar el passat 22 d’octubre el seu primer torneig al pavelló de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.

Publicitat
llaminadures-milu

En el torneig hi van participar 164 patinadores de quatre clubs diferents; el CPA Masquefa, el CPA Malibú, el CPA Castellar del Vallès i el CPA Castellbisbal.

Les patinadores del club local van quedar en les següents posicions; En categoria Benjamí nivell 2, Mireia Duran va quedar en primera posició i Claudia Canció en tercera mentre que en nivell 3 de la mateixa categoria, Belén Herrera va quedar primera.

Publicitat
piscines

En nivell Mini B, Estel Rojas va quedar primera i Unai Raspall, tercer. En C2, Paula Medina va quedar tercera, la mateixa posició en que va quedar Lucia Ortiz en B2. En C1 Júlia Lera va quedar segona i Valeria Moreno tercera.

En nivell A2, Júlia Garcia va quedar en primera posició, mentre que Anna Juárez va quedar segona. En els dos grups d’iniciació, Claudia Escobar va quedar sgona i Sara Rodríguez tercera mentre que Alba Casass va quedar primera i Laia Blanco segona del seu grup.

Publicat el 6 de novembre de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top