El Club Korfbal Castellbisbal venç el Barcelona i presenta els seus equips

Nova victòria pels dos primers equips del Club Korfbal Castellbisbal, que van guanyar a casa ahir contra els respectius del Korfbal Club Barcelona.

Publicitat
Dental Gaudi

El primer en jugar va ser l’equip de TOPB que, tot i que al descans semblava que ho tenia tot fet, va abaixar la defensa i el marcador es va igualar a 10 minuts del final. Per sort, una bona eficitvitat els va tornar a posar per davant i van acabar 16 a 13.

L’equip de TOPA, que la setmana passada va guanyar el vigent campió de lliga, també es va desfer dels de Barcelona sense masses complicacions. Després d’una lluitada primera part, van sentenciar la victòria còmodament al llarg de la segona meitat deixant un resultat de 28 a 19.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Abans del partit del primer equip, el Club va presentar totes les seves categories en un acte on van comptar amb la presència de la regidora d’esports, Susanna Solé, i de la clínica dental Dental Gaudí, principal patrocinador dels equips. Aquesta temporada compten amb dos equips de promoció i tres sènior, amb prop de 60 jugadors i jugadores.

Publicat el 20 de novembre de 2017 a les 13h per Laura Grau

Autor
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top