El Club Bàsquet Castellbisbal presenta els equips de la vint-i-sisena temporada

El passat 18 de novembre el Club Bàsquet Castellbisbal va fer la presentació oficial d’equips per aquesta temporada 2017-2018. 26ena temporada que enguany acull més de 250 persones entre jugadors, entrenadors, cos tècnic i Junta Directiva.

Publicitat
moreno-pintor

El club té un total de 20 equips des de CastellBALescoles, de 3 a 8 anys, fins a veterans, cuidant tan la secció masculina com la femenina per comptar amb la màxima participació en cada franja d’edat. I de retruc amb una gran presència de les famílies i altres aficionats del bàsquet que acostumen a acompanyar des de les grades i que fan que quedin petites.

Publicitat
Dental Gaudi

És per aquest gran ventall d’equips i edats, que cada any el club s’ha de superar per oferir uns entrenaments i competicions de qualitat, que donin cabuda a tothom sense perdre l’ambició d’arribar fins allà on és capaç, sempre amb la col·laboració tant de l’Ajuntament de Castellbisbal com de la Federació Catalana de Basquetbol i dels sponsors.

També formen els jugadors per ser anotadors, ajudants d’entrenador, entrenadors d’escola o promoció i si ho volen, preparar-los per arribar a ser entrenadors de competició o inclús coordinadors, i fer la seva pròpia cantera d’entrenadors pels equips del futur.

En un dia tan assenyalat pel club, van comptar amb la col·laboració de l’speaker Jordi Callau que va fer de fil conductor durant tota la tarda. Els jugadors/es van ser convocats a les 16.30 per acompanyar a les sèniors A Femenines (2ona Catalana). Tot seguit es va fer la tradicional desfilada d’equips i es van sortejar entre els jugadors unes ulleres Northweek, una pilota oficial Baden Perfection i el premi principal va ser el joc per a Play Station 4 : Gran Turisme. Tots ells cortesia de Globasket. Els premiats van ser Laia Sánchez (cadet lila femení), Saül Jorba (pre-mini) i Adrià Ortiz (junior), respectivament.

Els capitans dels Sèniors A femenins i masculins, Xènia Ramis i Adrià Camprubí, van dedicar unes paraules als equips de les seves respectives seccions. Van comptar amb la presència de la Regidora d’Esports, Susanna Solé i també de l’alcalde de la vila Joan Playà. Per acabar els parlaments del president del Club Jordi Ballús i en Joan Plaià.

Tot seguit van gaudir d’un nou partit del Sènior A masculí (Lliga EBA) . A la mitja part hi va haver un concurs de tirs lliures i triples que va ser guanyat per Xènia Ramís del Sènior A Femení, que va rebre una pilota Endesa Basket lover també cedit per Globasket.

Publicat el 9 de desembre de 2017 a les 13h per Club Bàsquet Castellbisbal 

 

 

 

Autor

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top