Ciutadans Castellbisbal presenta una llista completament renovada per a les eleccions municipals

Jose Antonio Douton, al centre, és el cap de llista

El grup local de Ciutadans es presentarà a les eleccions municipals amb una llista formada per dinou persones i a on l’únic que repeteix de la del 2015 és l’actual regidor del grup al ple Juan José Montes, tot i que en la sisena posició.

Publicitat

La candidatura es va donar a conèixer juntament amb el programa de propostes en un acte celebrat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament el passat dissabte, que va comptar també amb la participació del Diputat del Parlament Antonio Espinosa. Espinosa és, a més, president de la Comissió de la Sindicatura de Comptes i durant la seva intervenció, que va obrir l’acte, va fer un repàs per l’evolució del partit, va defensar el caràcter ‘europeísta’ de la formació i va celebrar la renovació del grup local convençut que treurà uns molts bons resultats.

El següent en pendre el torn de paraula va ser el cap de llista Jose Antonio Douton, que va explicar la seva relació amb la vila i com ha vist créixer el centre i les urbanitzacions.

Publicitat

Dins de les propostes que espera aplicar si és alcalde hi ha, justament “recuperar la sintonia entre els diferents nuclis” construïnt nous aparcaments al centre per a que la gent que viu a la rodalia pugui venir a comprar i dotant a les urbanitzacions de més serveis socials. Pretén també recuperar les urgències 24 hores del CAP – va explicar que va ser “un membre actiu” de la Plataforma que demana la re-obertura del servei -, construïr una residència per a la gent gran, un espai per a entitats i joves i crear oci nocturn per a que aquests no hagin de marxar fora. Oferir nous cicles formatius que siguin útils per l’activitat industrial dels polígons de Castellbisbal, re-plantejar la situació del comerç local amb una ” pacificació consensuada” entre veïns i comerciants, i treballar conjuntament amb Rubí per evitar l’abocador de Can Balasch i la construcció d’un hospital per a les dues poblacions.

Douton va afirmar que l’actual govern “ha pres partit cap als independentistes” i que per això cal retornar la “normalitat” a l’Ajuntament. En aquest sentit, una de les primeres mesures que pendria seria la sortida de Castellbisbal de l’Associació de Municipis per la Independència i el compliment de les banderes oficials tant al pati interior com a l’entrada de l’edifici.

A l’acte van assistir prop de 50 persones

També va intervenir el número dos de la llista, Javier Molina, que va parlar de la situació de l’esport a la vila, de la necessitat d’un nou pavelló i de la millora de les instal·lacions actuals. I, per tancar l’acte, la número 3 Ester Simon, va denunciar la “impunitat amb la que l’actual Ajuntament permet els actes bandàlics d’una sola banda” – referint-se als llaços grocs – i, a banda d’anomenar noves mesures de millora, va demanar “una Festa Major per a tots, no polititzada”.

La llista que presentarà Ciutadans, amb un total d’11 independents -no afiliats al partit-, és la següent:

 1. Jose Antonio Douton Gonzalez
 2. Javier Molina Magdaleno
 3. Ester Simon Simon
 4. Nuria Molina Sanchez
 5. Eduardo Guerrero Viñuela (Independent)
 6. Juan Jose Montes Requejo
 7. Montse Palomares Galisteo
 8. Francisca Linero Castellano (Independent)
 9. Jose Gonzalez Nieto (Independent)
 10. Tomas Fisac Bosenberg (Independent)
 11. Juan Carlos Mirabel Sanz (Independent)
 12. Carlos Domingo Domingo (Independent)
 13. Silvia José Gracia Torres (Independent)
 14. Ana Cabrera Sanchez (Independent)
 15. Carmelo Albo De Las Heras (Independent)
 16. Rafael Zamudio Perez (Independent)
 17. Montserrat Magdaleno Fas (Independent)

 

  Share: