Cinc casos confirmats i 120 persones aïllades amb símptomes: balanç de l’impacte del Covid-19 a Castellbisbal

Des que es va detectar el primer cas confirmat de coronavirus a Castellbisbal la setmana passada, ja són cinc els casos confirmats dels que té constància el CAP Joan Planas i 120 les persones que es troben aïllades per haver presentat símptomes de la malaltía provocada pel virus Covid-19.

Publicitat

Aquestes 120 persones, degut a que els seus símptomes no són greus, es mantenen en aïllament sense haver estat diagnosticats per la manca de suficients proves de detecció del virus, que el protocol reserva per a personal sanitari i pacients greus. Des del CAP expliquen que s’estan atenent de forma telefònica unes 150 consultes diàries sobre el coronavirus.

L’Ajuntament, en un comunicat, ha recomanat fer us de l’aplicació Stop Covid-19, impulsada pel departament de Salut de la Generalitat per monitoritzar els símptomes dels usuaris, proporcionar-los recomanacions, fer-ne seguiment i, de pas, recopilar dades sobre la propagació del virus. L’aplicació es troba disponible per a dispositius Android, iPhone i per a ordinador.

Publicitat