Centenars de castellbisbalencs se sumen a la Marxa per la Llibertat


Uns 400 castellbisbalencs s’han sumat a la Marxa per la Llibertat que aquest matí ha passat per la carretera que uneix Martorell i Sant Andreu de la Barca en direcció Barcelona.

Publicitat

Els manifestants, que han sortit a les 7 del matí de la Plaça de l’Església, han baixat a peu fins l’estació de Rodalies, d’on han seguit per la carretera escortats per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra fins al pont d’accés a l’autovía i, seguint pel polígon industrial del Llobregat, a la rotonda de la ITV, al límit del terme muncipal. Allà ha arribat la columna de milers de manifestants que ha sortit aquest matí de Martorell a la que s’han unit els castellbisbalencs.

La columna a la que s’han sumat els manifestants potarrojos ha seguit per Sant Andreu de la Barca en direcció a Pallejà, on ha entrat a l’A2 amb l’objectiu d’entrar a Barcelona per la Diagonal.

Publicitat

Les Marxes per la Llibertat han estat una acció organitzada per l’Assamblea Nacional Catalana amb el suport d’Òmnium Cultural que confluiran aquesta tarda a Barcelona, on esta convocada una manifestació independentista.

Author: Vicenç Moliné