Cau un fanal i part de la façana d’un habitatge al carrer Sant Miquel

calmelinoAvui dijous, quan faltaven vint minuts per les dues del migdia, la part superior de la façana de “Cal Melino”, al carrer Sant Miquel, juntament amb el fanal que sostenia, ha caigut a terra.

Publicitat

Fonts veïnals afirmen que el fanal, que havia estat col·locat aquesta mateixa setmana, sobresortia bastant d’una paret de totxana força prima i antiga, i que això, acompanyat del fort vent que bufa avui podria haver estat la causa de l’incident. En aquest sentit, aquest mateix matí, s’ha pogut veure als operaris connectant-ne les bombetes.

Per sort en el moment dels fets no hi havia ningú en aquell tram del carrer i no hi ha hagut cap dany personal. Havent vist el succeït, un veí ha alertat a la policia local, que s’ha presentat al lloc dels fets i ha delimitat la zona amb tanques per evitar que els vianants passessin per sota la façana d’on s’ha després el fanal. Poc més tard, els equips tècnics de l’Ajuntament i de l’empresa responsable del manteniment de l’enllumenat públic, SECE, també han anat al número vint-i-vuit del carrer sant Miquel per tal de decidir quines són les accions que s’han d’emprendre per a reparar els danys.

Publicitat

Publicat el 28 de febrer a les 17:00 per Albert Miralles.


  Share: