Catorze comerços del poble ofereixen descomptes pels abonats a l’Illa Esportiva

2013-04-04 09.53.44Una quinzena de comerços del poble oferiran descomptes de fins al 10% als clients que presentin el carnet d’abonats a l’Illa Esportiva.

Publicitat

La campanya ha començat aquest abril i ha estat impulsada des de les regidories d’Esports, que l’ha batejat amb el nom “Posa’t un 10” i busca fidelitzar als abonats a l’Illa Esportiva.

Distintiu dels comerços de la campanya
Distintiu dels comerços de la campanya

Els comerços que s’han adherit a la campanya han estat la Drogueria Roure, la Merceria Marina, La Cotilleria, Tint’s, Estètica Woman, Perruqueria Noah, Depil Salut, Centre Mèdic Castellbisbal, Clínica Dental Gaudí, Clínica Dental Art Dental, Òptica Novavisió, Òptica Castellbisbal, Spark Innovaciones i Menjar Ecològic Ca n’Oliveró.

Publicitat

El regidor d’Esports, Jaume Esquerda, ha assegurat que “A més d’oferir noves avantatges als usuaris, amb la iniciativa també volem donar un impuls als interessos del teixit comercial de Castellbisbal”.

Des de l’Ajuntament han assenyalat que la campanya no suposa cap cost pel consistori a part de la impressió dels distintius que senyalaran els comerços participants a la campanya, que han estat dissenyats per membres de l’Illa Esportiva.

Publicat el dijous 4 d’abril de 2013 a les 16:00 per Vicenç Moliné