Castellbisbal s’incorporarà a la Zona 1 de l’ATM el proper 1 de gener

Castellbisbal passarà a formar part de la Zona 1 de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), l’organisme que gestiona el transport públic a l’Area Metropolitana de Barcelona (AMB), a partir del proper 1 de Gener de 2019 segons es va acordar ahir en una reunió a la seu de l’AMB.

Publicitat

La integració a la zona 1 implicarà una reducció del 50% en el preu de bitllets de transport públic com la T10, que passarà de costar 20,10€ a 10,20€ i reduccions importants en altres targetes com la T-Mes, que costarà 54 euros enlloc dels 72 actuals.

La decisió de posar data definitiva a la integració ha estat molt ben rebuda per l’equip de govern, segons una nota feta pública avui mateix, després que s’ajornés la data inicialment prevista, a principis de 2018.

Publicitat

La integració, però, té una contrapartida i és que Castellbisbal començarà a pagar el tribut metropolità, un impost que fins ara només pagaven els municipis de la primera corona de l’ATM. Tot i això, i segons han informat des del consistori, encara no hi ha data per que es comenci a cobrar aquest impost.

Publicat el 10 d’Octubre de 2018 a les 15:30 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné