Castellbisbal s’acomiada de l’estiu amb un 73% de la població immunitzada

El 73% de la població de Castellbisbal de més de 12 anys ja ha rebut la pauta completa de vacunació contra la COVID-19, segons ha fet públic l’Ajuntament de Castellbisbal en una nota de premsa.

Publicitat

En aquest sentit i segons les dades facilitades, per grups de població, des del Cap Dr. Joan Planas, la franja d’edat de més de 66 anys registraria el percentatge més alt amb un 93,8% de persones immunitzades amb la pauta completa. Tot seguit, la franja d’edat dels 50 a 65 anys amb un 90% de persones immunitzades i les persones d’entre 40 i 49 amb un 85,7% de persones que ja han rebut la pauta completa.

Quant a les persones més joves, del grup de població d’entre els 30 i 39 anys només 67,8% han rebut les dues dosis de la vacuna. Amb un percentatge molt similar del 66,1% se situa també el tram que va dels 20 als 29 anys mentre que el col·lectiu d’entre 16 i 19 anys presenta un percentatge superior amb un 77% de joves immunitzats.

Publicitat

Pel que fa al grup més jove de la població, dels 12 als 15 anys, el que representa un grup de 704 nois i noies d’aquesta franja d’edat, segons les dades de què disposa el CAP Dr. Joan Planes, el percentatge baixa fins al 53,4% d’immunitzats tot i que es tracta de l’últim grup que ha tingut accés a la vacuna, disponible des del passat 4 d’agost. En aquest sentit, però, més del 73% d’aquests joves sí que han rebut ja la primera dosi de la vacuna.